Du er her: Forsiden / Kampreferat / 5 div HIL-Tømmerholt 5-2

5 div HIL-Tømmerholt 5-2

Publisert  23.08.2006 00:00

Kampfakta:

1-0 Trond Rønningen(Vegar Lie)

2-0 Thomas Rønningen(Jørn Inge Hvål)

3-0 Bjørnar Thorkildsen(Th.Rønningen)

4-0 Thomas Rønningen(Bj.Thorkildsen)

4-1

4-2

5-2 Thomas Rønningen(Jon G.Augerud)

Gult kort: Tommy Støa

Rødt kort: Frank R.Torkildsen(To gule)

Laget 4-4-2

Ivar

Vegar, Ole, Frank, Tommy

Trond, Jan V(Kap), Gjermund, Bjørnar

Jørn, Thomas

Innbyttere: Trond V, Fredrik S og Jon Gunnar.

HIL spilte en meget bra førsteomgang og ledet 4-1, men kunne faktisk ledet enda mer mot laget som før kampen lå på 2.plass på tabellen.

Vegar Lie skaper det første målet med en flott forsering på høyresida og et fint innlegg som Trond rønningen header kontant i mål. 2-0 kommer etter et langt innkast fra Tommy Støa, stuss fra Jørn Inge Hvål og scoring fra kort hold fra Thomas Rønningen. Bjørnar Thorkildsen skrur et frispark fra langt hold rett i mål etter god jobbing foran keeper, dermed 3-0. Thomas Rønningen gjør sitt andre for dagen med et flott skudd fra 16 m, etter et fint angrep på venstre hvor både tommy støa og Bjørnar Thorkildsener involvert. Tømmerholt reduserer rett før pause, men allikevel årsbeste og 4-1 til pause.

I 2.omgang har HIL en stor sjanse med en gang, men Tømmerholt kontrer og Frank R.Torkildsen er uheldig og scorer selvmål. 4-2 og nerve i kampen igjen. Bare 10 min seinere er Frank uheldig igjen, kommer litt seint inn og får sitt 2. gule kort for dagen. HIL redusert til 10 mann i de siste 35 minuttene. Gutta bretter opp erma og jobber steinhardt. De holder buret reint og rett før slutt scorer Thomas sitt 3. mål for dagen etter flott forarbeid og innlegg fra Jon Gunnar Augerud.

Thomas Rønningen ble med sine 3 mål og flott innsats dagens HIL gutt. Ros også til Gjermund Nilsen som la ned en stooor jobb på miodten og til keeper Ivar Torkildsen som sto som en vegg i dag.