Du er her: Forsiden / Kampreferat / Treningskamp Sandefjord BK-HIL 3-3

Treningskamp Sandefjord BK-HIL 3-3

Publisert  05.03.2005 00:00

Kampfakta:

0-1 17 min Stian Bøhler(Lie)

0-2 40 min Gjermund Nilsen(Lie)

1-2 55 min

2-2 64 min

3-2 77 min

3-3 84 min Marius Thorkildsen(Lie)

Gult kort: Tommy Støa HIL.

målsjanser: 7-6

Lagoppstilling: 4-3-3

Brokke

Støa, M.Thorkildsen, Løver, B.Thorkildsen

G.Nilsen, Lie, Bjerknes

Rønningen, Bøhler, Hellingsrud

Innbyttere: Jørnby, Ugland og J.V.Hvål

HIL prøvde ut en ny formasjon i kampen mot 4.divisjonslaget Sandefjord BK. For første gang i år spilte laget 4-3-3. Dette fungerte utmerket, særlig i første omgang. HIL gjennomførte en defensiv prikkfri 1.omgang, innsatsen var på topp og alle jobbet sammen for å vinne ballen. Stian Bøhler gav HIL ledelsen etter 17 minutter da han spilte vegg med Vegar Lie og satte ballen kontrollert i mål. Rett før pause ble det 2-0 ved Gjermund Nilsen etter et frispark fra Vegar Lie.

I 2.omgang ble det litt slappere press, noen ble slitne og vi kom ikke så mye opp i motstanderene som vi gjorde i 1.omgang. Sandefjord scorer 3 mål, dog med god hjelp fra dommeren, som blant annet fant ut at Sandefjord skulle få et indirekte frispark fra 8 meter. Ingen skjønte noe av denne avgjørelsen, men Sandefjord satte frisparket i mål. HIL så ut til å ha tapt kampen, men kaptein Marius Thorkildsen ville det annerledes. Vegar Lie slo nok et presist frispark og Marius headet elegant inn 3-3. Dette sto seg kampen ut.

I dag var det årsbeste så langt i sesongen for Hvittingfoss. Særlig i 1.omgang. Det defensive fungerte meget bra og man skapte også 5-6 store målsjanser. Det var mange spillere som var gode i dag, Marius Thorkildsen og Brede Løver spilte meget godt i midtforsvaret og Gjermund Nilsen jobbet meget bra på midtbanen. Vegar Lie fortjener ros for 3 assists og ellers god jobbing. Resten av gutta fortjener også ros for skikkelig god innsats.